Проща до Зарваниці 2016

Опубліковано: 19.07.2016Проща до Зарваниці 2016

16-17 липня Парафіяни Луцького монастиря Святого Василія Великого долучились до загальнонаціональної прощі що відбулась у Зарваниці. Приємно потішила кількість лучан цогоріч на прощі. Вочевидь у цей особливий час, у Рік Божого милосердя, кожен сподівається на ласку Божу і не лише для себе та своєї родини. Наші серця переповнює біль за Україну, біль за батьків, братів і синів, що гинуть щодня у цій безглуздій війні тому кожен щиро прагне прикликати Боже милосердя на нашу зболену Батьківщину. Не буде перебільшенням сказати, що кожен, хто завітав до Зарваниці повернувся сповнений неповторних вражень та духовних переживань. Ось як про поїздку відгукуються Тарас і Тетяна, одні з її учасників: "Відвідавши цьогорічну прощу до Зарваниці, ми дуже добре і з захопленням ровели час, а найголовніше духовно збагатилися.

Ми приїхали із однією метою : "Отримати прощення і помолитися за своїх рідних та близьких і за те, щоб був мир на Україні і попросити Божої ласки для усіх людей".

Все дуже сподобалося, ми в надзвичайному захваті від тієї атмосфери, духовності та енергетики, яка панувала під час спільних молитов, відправ і звичайно під час походу із свічками.

 

Загалом цьогорічна проща нараховувала близько 150 тисяч прочан. Та якщо Ви з якоїсь причини не мали можливості відвідати Зарваницю, не засмучуйтесь, адже до кінця Року Божого милосердя у Вас ще буде нагода завітати до Гошева чи Погоні.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Українською Німецькою Англійською Польською Італійською

Розпорядок в монастирі

 Богослужіння: загальні

08:00 — Свята Літургія (за здоров’я)
17:00 — Вечірня
18:00 — Свята Літургія
              Молебень до Матері Божої

 Подій не заплановано.

 Прп. Іларіона Нового
Св. Стефана, чудотв.

*

Переглянути календар »


Слідкуйте за новинами:

Життя парафії


ВОМО «Українська молодь — Христові!» Луцьк (УМХ)
Аматорський театр «Алетея»
Майстерня родинного дозвілля «Дерево Життя»
Катехизації для дорослих
Збережи і захисти життя

Сайт Провінції в Україні

  • Інтернет-представництво отців Василіян в Україні

Живе телебачення

  • Живе телебачення УГКЦ