Публікації для молоді


Дошлюбна чистота. Чому варто чекати?
Дошлюбна чистота. Чому варто чекати?
27.11.2017 09:16
На початку дізнаємося для чого людині Бог дав дар статевості. Багато вважають що для власної приємності. Та якщо тільки на цьому зупинитися і не розуміти глибшого задуму, тоді статевість буде руйнувати людину, бо шукаючи лише для себе приємності зростає егоїзм і пустка. Натомість статевість, як і всі інші дари призначені не людині особисто, а для любові коханої особи, з якою мають стати одним. Тому, якщо люди поєдналися то неможливо без зранень роз’єднати, легше розбити.
Довірені таланти
Довірені таланти
19.11.2017 18:17
Нам усім відома притча про управителя, який покликав своїх слуг і дав своє майно, одному дав п’ять талантів, другому два, третьому один кожному за його здібністю і від’їхав на деякий час, очікуючи, що слуги примножать його скарб. Двоє перших слуг поспішили орудувати цими талантами і помножили їх у двічі, але слуга, який отримав один талант, через своє лукавство і лінивство, не став його помножувати, а закопав у землю. Коли господар повернувся, то винагородив тих, які трудилися і помножили таланти, а лінивого слугу казав кинути у темницю.
Для чого я живу?
Для чого я живу?
05.11.2017 21:14
Сьогодні людина задаючи собі питання: Для чого вона живе? Чи є зміст мого життя? Ким я повинен бути? — не завжди може дати на них відповідь, бо не завжди шукає ці відповіді там, де можна їх знайти правильними.
Бути вільним...
Бути вільним...
29.10.2017 19:06
Часто люди розуміють свободу, як можливість робити те, що хочеться (що є приємним). Христос говорить, що пізнання правди і життя без гріха робить людину вільною: «Коли ви перебуватимете в моїм слові, ви дійсно будете учнями моїми і спізнаєте правду, і правда визволить вас.... Істинно, істинно кажу вам: Кожен, хто гріх чинить — гріха невольник! ... коли Син вас визволить, то справді станете вільні». (Ів. 8. 32 — 36)
Дружба
Дружба
22.10.2017 18:16
Найбільшої інтенсивності дружба досягає в юнацькі роки та в період ранньої зрілості, коли є виняткова важливість таких відносин. Дружба є дуже потрібною у формуванні характеру людини та подальшого її життя. Більшість молоді сприймає вплив своїх товаришів і цінить думку своїх друзів більше, ніж поради батьків чи вчителів. На жаль, більшість друзів (серед хлопців і дівчат), негативно впливають на своїх товаришів.
Про поведінку на побаченнях
Про поведінку на побаченнях
04.09.2017 12:16
Чи нормально цілуватися на побаченні? Що робити, якщо хлопець каже, що більше не буде зустрічатися з вами, якщо ви його не поцілуєте? Коли можна обійматися? Такі питання сьогодні турбують молодь. Спробуємо допомогти у пошуках відповідей на ці та подібні питання.
На побачення у пошуки справжньої любові
На побачення у пошуки справжньої любові
27.08.2017 21:59
Для чого побачення? З ким зустрічатися? Як поводитися на побаченнях? На ці і подібні запитання спробуємо допомогти знайти відповідь.
Про справжню любов...
Про справжню любов...
18.08.2017 22:00
Любов, це те що робить людину щасливою, її людина може завжди дарувати навіть при найважчих обставинах життя. Про неї багато говорилося і у кожному молодіжному фільмі, чи історії, автори намагаються зачерпнути цю тему. Дуже часто любов'ю називають те, що нею ніколи не може бути, а саме егоїзм. Тому, дуже багато людей розчаровуються у любові, дуже багато шукають її там де ніколи її не можна знайти. Сучасний світ «завмирає» від її нестачі, хоч і намагається показати, що живе нею. Що таке любов? Звідки любов приходить? Як її зберегти? Ці питання не байдужі кожному, хто хоч трохи хоче бути щасливим.


Українською Німецькою Англійською Польською Італійською

Розпорядок в монастирі

 Богослужіння: загальні

08:00 — Свята Літургія (за здоров’я)
17:00 — Вечірня
18:00 — Свята Літургія
              Молебень до Матері Божої

 Подій не заплановано.

 Свв. мчч. Хризанта й Дарії
*

Переглянути календар »


Слідкуйте за новинами:

Життя парафії


ВОМО «Українська молодь — Христові!» Луцьк (УМХ)
Аматорський театр «Алетея»
Майстерня родинного дозвілля «Дерево Життя»
Катехизації для дорослих
Збережи і захисти життя

Сайт Провінції в Україні

  • Інтернет-представництво отців Василіян в Україні

Живе телебачення

  • Живе телебачення УГКЦ